Кулінарія та рецепти

Пиріжки з капустою (самий швидкий і смачний рецепт)

Спосіб приготування

  • У ємність де будемо замішувати тісто, наливаємо дві склянки теплої води.
  • Тепер у воду додаємо сіль, цукор, сухі або сирі дріжджі, курячі яйця, рослинне масло і все добре перемішуємо до розчинення. Якщо хочете пиріжки пісні, яйця можна не додавати.
  • Тепер додаємо просіяне пшеничне борошно,

Підсипаємо борошно частинами і замішуємо тісто.

Борошна додаємо стільки, скільки візьме. Головне тісто не забити борошном.

Тісто має вийде ніжне і не липнущее до рук. Готове тісто кладемо в миску змащену маслом, накриваємо зверху плівкою і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.

А в цей час приготуємо начинку. У мене сьогодні начинка з капусти. Через годину дістаємо тісто з холодильника і ділимо на рівні частини. Вага одного колобочка виходить 70 – 80 г

Тепер формуємо пиріжки, викладаємо пиріжки на деко змащений рослинним маслом. Накриваємо пиріжки плівкою або рушником і залишаємо на 30 хвилин. Далі пиріжки змащуємо зверху яєчним жовтком і відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо пиріжки приблизно 15 хвилин, на 180° Режим ставимо верх, низ.

Готові рум’яні пиріжки дістаємо з духовки, даємо трохи охолонути і можна пробувати. Пиріжки вийшли дуже м’які, ніжні, ароматні і смачні.

Як приготувати начинку з капусти

Інгредієнти

  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – 1 ст л
  • Цукор – 2 ст л
  • Дріжджі 11 г
  • Рослинне масло – 130 мл
  • Борошно – 900 950 г