Пиріжки з капустою (самий швидкий і смачний рецепт)
Спосіб приготування
- У ємність де будемо замішувати тісто, наливаємо дві склянки теплої води.
- Тепер у воду додаємо сіль, цукор, сухі або сирі дріжджі, курячі яйця, рослинне масло і все добре перемішуємо до розчинення. Якщо хочете пиріжки пісні, яйця можна не додавати.
- Тепер додаємо просіяне пшеничне борошно,
Підсипаємо борошно частинами і замішуємо тісто.
Борошна додаємо стільки, скільки візьме. Головне тісто не забити борошном.
Тісто має вийде ніжне і не липнущее до рук. Готове тісто кладемо в миску змащену маслом, накриваємо зверху плівкою і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
А в цей час приготуємо начинку. У мене сьогодні начинка з капусти. Через годину дістаємо тісто з холодильника і ділимо на рівні частини. Вага одного колобочка виходить 70 – 80 г
Тепер формуємо пиріжки, викладаємо пиріжки на деко змащений рослинним маслом. Накриваємо пиріжки плівкою або рушником і залишаємо на 30 хвилин. Далі пиріжки змащуємо зверху яєчним жовтком і відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо пиріжки приблизно 15 хвилин, на 180° Режим ставимо верх, низ.
Готові рум’яні пиріжки дістаємо з духовки, даємо трохи охолонути і можна пробувати. Пиріжки вийшли дуже м’які, ніжні, ароматні і смачні.
Як приготувати начинку з капусти
Інгредієнти
- Вода – 2 склянки
- Сіль – 1 ст л
- Цукор – 2 ст л
- Дріжджі 11 г
- Рослинне масло – 130 мл
- Борошно – 900 950 г